Telefon

069 529 529

Despre noi

 Ne conducem de motto-ul:   Succesul în afaceri nu este determinat neapărat de cât vinzi, ci mai degrabă de reputația companiei.

✅Avem în palmares 11 ani de experiență în domeniu, zeci de categorii online. Înțelegem importanța educației online și încercăm să aducem aportul în a pregăti un proces de lucru transparent și meritabil pentru tine. Promovăm scepticismul sănătos și un tip de umor specific. Ne întrecem cu sinele, deși nu ne-am ajuns. Rămînem modești, ne ferim de ipocrizie și oferim respect celor care-l merită. Dorim sa schimbăm lumea-n bine, și ne reușește.

✅ Cum ne adresăm?
Misiunea noastră este cea care ne determină să facem tot posibilul ca tu sa ai anume ceea ce-ți dorești, informația de care ai nevoie și în final de ceea ce ai cel mai mult nevoie. Facem asta creând încrederea în domeniul online și procese revoluționare, făcând produsele noastre într-un mod mai digital, construind o echipă profesională și diversificată și având un impact pozitiv în comunitățile în care trăim și lucrăm.

✅ Ce anume oferim?
Oferim clienților noștri nu doar o gamă variată de electrocasnice mici, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, console gaming dar și zâmbetul pe buze, consultare gratuită și dispoziție bună. Cu conceptul online aducem confortul în alegere, ușurința de informare, interacțiune cu produsul, cumpărare și apoi utilizare.

✅ Cine sunt partenerii noștri?
Avem în portofoliu zeci de parteneri naționali și internaționali. Prin munca cu ei, noi explorăm intersecția dintre tehnologie și creativitate, ca prin urmare  să explorăm aceeași intersecție și cu tine.

✅Care sunt valorile noastre personale?
Indiferent cât de apreciată ar fi o companie sau un concept de business, în cele din urmă, oamenii pun preț pe… oameni. Interacțiunile și nivelul de conexiune interumană sunt cele care fac diferența. Când dezvoltăm o afacere “Online”, nu uitam că dincolo de valorile, misiunea și povestea companiei, este vorba, după cum îi spune și numele, despre noi. Despre oamenii din spatele brandului. Suntem simpli și ordonați. Simplitatea este valoarea noastră personală. 
 

Date Juridice:                                                                  
"NEXPRIM SERVICE " S.R.L.                                                      
Cod Fiscal :  1007600026857                                         
Cod TVA:  8601140                                                        
Adresa juridică:  or. Straseni, s. Gheleuza
Date de Contact:
Call-centru:  0(69) 529 529
Service-centru:  0(68) 770 999
Email:  [email protected]

Date Bancare:
"NEXPRIM SERVICE " S.R.L.

r.Strășeni, s.Ghelauza
C/F: 1007600026857
Cod TVA: 8601140
Cod IBAN: MD85AG000000022514725603
BC "MAIB" S. A. suc. 20 "Decebal"
BIC: AGRNMD2X452


ÎNȘTIINȚARE DE RECEPȚIONARE P-14763/2020 din 13.10.2020