Telefon

069 529 529

Despre noi

 Ne conducem de moto-ul:   Succesul în afaceri nu este determinat neapărat de cât vinzi, ci mai degrabă de reputația companiei.

✅Avem in palmares 11 ani de experiență in domeniu, zeci de categorii online. Înțelegem importanța educației online și incercăm să aducem aportul în a pregăti un proces de lucru transparent și meritabil pentru tine. Promovăm scepticismul sanatos și un tip de umor specific lor. Ne-ntrecem cu sinele, deși nu ne-am ajuns. Rămînem modești, ne ferim de ipocrizie și oferim respect celor care-l merită.Dorim sa schimbăm lumea-n bine. Și ne reușește.

✅ Cum  ne adresăm?
Misiunea noastră este cea care ne determină să facem tot posibilul ca tu sa ai anume ceia ce î-ți dorești, informația de care ai nevoie și in final de ceia ce ai cel mai mult nevoie. Facem asta creând increderea în demeniul online și procese revoluționare, făcând produsele noastre într-un mod mai digital, construind o echipă profesională și diversificată și având un impact pozitiv în comunitățile în care trăim și lucrăm.

✅ Ce anume oferim?
Oferim clienților noștri nu doar o gamă variată de electrocasnice mici, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, console gaming dar și zimbetul pe buze,consultare gratuită si dizpoziție bună.Cu conceptul online aducem confortul în alegere, ușurința de informare, interacțiune cu produsul, cumpărare si apoi utilizare.

✅ Cine sunt partenerii noștri?
Avem in portofoliu zeci de parteneri naționali și internaționali. Prin munca cu ei, noi explorăm intersecția dintre tehnologie și creativitate,ca prin urmare  să explorăm aceiași intersecție și cu tine.

✅Care sunt valorile noastre personale?
Indiferent cât de apreciată ar fi o companie sau un concept de business, în cele din urmă, oamenii pun preț pe… oameni. Interacțiunile și nivelul de conexiune interumană sunt cele care fac diferența. Când dezvoltam o afacere “Online”, nu uitam că dincolo de valorile, misiunea și povestea companiei, este vorba, după cum îi spune și numele, despre noi. Despre oamenii din spatele brandului. Suntem simpli și ordonați. Simplitatea sunt valorele noastre personale. 

Date Juridice:                                                             Date de Contact:
NEXPRIM SERVICE SRL                                    Call-centru: 0(69) 529 529
Cod Fiscal : 1007600026857                               Service-centru: 0(68) 770 999
Cod TVA: 8601140                                                   Email: [email protected]
Adresa juridica: or. Straseni, s. Gheleuza

ÎNȘTIINȚARE DE RECEPȚIONARE P-14763/2020 din 13.10.2020